Lorenc, Michal

Narozen: 5.10.1955, Warsaw

Tento skladatel na:

Diskografie

TitulHodnoceníVydáno
Zabić Sekala *1997
Je třeba zabít Sekala
BUC-FILM-
1998
O rodičích a dětech
Open Field Pictures-
2008
O rodičích a dětech
Soundtracks.PL, S 008
2009
Pokoj v duši
Forza Music s.r.o., FZ-0181-2-331
2009

*Rok (film)

Filmografie

FilmRežieRok
Je třeba zabít Sekala Vladimír Michálek 1997
nevydaná hudba Babí léto Vladimír Michálek 2001
Score O rodičích a dětech Vladimír Michálek 2007
Pokoj v duši Vladimír Balko 2009




Zaregistrovat se  |  Heslo?

Novinky

7. 7. 2011 - Spuštění nové verze

Dnešním dnem konečně dochází k nahrazení starého škaredého šedomodrého OSTLIBu novým, podstatně méně škaredým.

více

1. 4. 2011 - Připravujeme novou verzi stránek

Pracujeme na nové verzi stránek ostlib.com, které budou přehlednější a bude snazší je aktualizovat.

více

archív